Könyvtár adatlap

Könyvtár adatlap

Bhaktivedanta Könyvtár

Könyvtártípus:
  • szakkönyvtár
Ingyenes alapszolgáltatások:
  • A könyvtár használata a Főiskola óraadó és tejes állású oktatói-, kutatói-, hallgatói-, teljes idős alkalmazottjai, valamint az MKTHK budapesti központjának bhakta-programot már elvégzett, regisztrált önkéntesei számára ingyenes.
Főgyűjtőkörök: indológia, kultúra, vallásMellékgyűjtőkörök: archeológia, szociológia, történelem, tudományKatalógus(ok):
Szolgáltatás(ok):
  • internet-hozzáférés
  • másolatszolgáltatás - fénymásolat
  • szkennelés
Az igénybevétel feltételei: A Könyvtárba beiratkozhat az a 18. életévét betöltött személy, aki elfogadja a könyvtárhasználati szabályzatot, A könyvtár használata csak beiratkozott tagok számára lehetséges. , A könyvtárat kölcsönzés céljából kizárólag: a) a Főiskola óraadó és teljes állású oktatói és kutatói, b) a Főiskola teljes állású dolgozói, c) a Főiskola aktív, beiratkozott hallgatói, d) a Főiskola már abszolvált, de szakdolgozatot még le nem adott hallgatói, e) a már szakdolgozati témával rendelkező passzív hallgató, f) egyéb felsőoktatásban résztvevő, érvényes diákigazolvánnyal rendelkező hallgatók, g) az MKTHK budapesti központjának bhakta-programot már elvégzett, regisztrált önkéntesei
ID3478


Látogatók által feltöltött képek



A Könyvtárak.hu-n keresztül is elérhető saját digitális gyűjtemények
A könyvtárnak nincs elérhető digitális tartalma.


Statisztikai adatok




Kérdezd
a könyvtárost!
/konyvtar/?3478/bhaktivedanta-konyvtar